PRIVACYVERKLARING

Passie ontwerp studio

Oktober 2017

 

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Over ons www.passieontwerpstudio.nl wordt beheerd door Passie voor Stickers. Passie voor Stickers is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Onze gegevens zijn:

Passie voor Stickers

Anskarstraat 5

3962 DL Wijk bij Duurstede

KvK: 61887706

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer u een bestelling plaatst en eventueel hiervoor een account aanmaakt, zal aan u gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die u aan ons zelf verstrekt.

Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • Geboortedatum;
  • Adres;
  • Telefoonnummer;
  • Foto;
  • E-mailadres.
  • Wanneer u ons contactformulier invult, zal aan u gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die u aan ons zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer.De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
  • Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?
  • Om u toegang te verschaffen tot onze diensten, waaronder, maar niet uitsluitend toegang tot uw account en tot het bestelproces.
  • Het mogelijk maken om, op onze website, producten te bestellen en/of te personaliseren.
  • Om de betaling van bestelde producten mogelijk te maken en te valideren.
  • Om de bestelde producten te leveren.
  • Om contact met u op te kunnen nemen, onder andere met betrekking tot een bestelling.De persoonsgegevens in uw account worden opgeslagen op de server van Strato. Meer informatie over het beleid van Strato vindt u hier: [https://www.strato.nl/privacybeleid/].Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder vergrendeling middels een wachtwoord, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar de website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer [http://www.consuwijzer.nl/telecompost/internet/privacy/uitleg-cookies].
  • Cookies
  • Beveiliging persoonsgegevens
  • Met wie delen we uw persoonsgegevens?

Functionele cookies

Om het mogelijk te maken om producten te bestellen, gebruiken wij zogenaamde functionele cookies (Winkelwagen en Cookiekeuze). De Winkelwagen cookie onthoudt welke producten door u in uw winkelmand geplaatst zijn en maakt het mogelijk om de producten te bestellen. De Cookiekeuze cookie onthoudt of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van de cookies.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden.

Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier [https://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/] vinden.

 

Social media

We willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen.

Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Om het delen van informatie via deze social media-kanalen mogelijk te maken, wordt de AddThis cookie geplaatst. Meer informatie over het privacybeleid van AddThis vindt u hier: [http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy]. Van de volgende social media-kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
  • Twitter: [https://twitter.com/privacy]
  • Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]
  • Google: [https://www.google.com/policies/privacy/]privacyverklaringen van deze social-mediakanalen om te zien hoe zij omgaan met privacy.
  • Om het mogelijk te maken om gemakkelijk onze pagina te ‘liken’ of volgen op Facebook en Twitter plaatsen deze social media-kanalen cookies. Deze cookies zijn van Facebook en Twitter zelf afkomstig. Lees de

Advertentiecookies

Met uw toestemming worden, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google op uw apparatuur geplaatst. Deze cookies (Adwords) zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven. Deze cookies komen van Google. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vindt u hier: [https://www.google.com/policies/technologies/ads/].

 

 

 

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/benl/] kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies uit kunt schakelen.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. De persoonsgegevens die u middels ons contactformulier heeft verstrekt, zullen we binnen 1 maand na ons laatste contact met u verwijderen.

 

Omdat wij u gedurende een langere periode de mogelijkheid willen bieden om gepersonaliseerde producten te bestellen, bewaren wij uw accountgegevens voor een periode van maximaal 5 jaar of voor zover er voor ons een wettelijke verplichting bestaat de gegevens te bewaren en beschikbaar te houden.

 

De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er voor ons een wettelijke verplichting bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Uw rechten

U heeft altijd het recht uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van uw toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van uw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

 

U heeft ook recht op inzage in uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, dan kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u ons schriftelijk verzoeken om uw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heeft u een recht op het wissen van uw persoonsgegevens. Een recht op het beperken van de verwerking en het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heeft u een recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van uw gegevens. Ook hiervoor kunt u ons een schriftelijk verzoek doen.

 

Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. U kunt uw verzoek aan ons emailen via info@passieontwerpstudio.nl.

 

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.